Návod ako podať inzerát zdarma

Vitajte na serveri MojeStarozitnosti.sk - bezplatnom bazare a inzercii pre firmy i verejnosť. Pre našich užívatelov sme pripravili komplexný návod, ako vložiť Nový inzerát pre predaj a nákup vecí a zvierat, výmenu tovaru a sprostredkovanie služieb. Inzeráty sú zaradené do kategórií a lokalít. Pre lehšie vyhľadávanie je možné kategorizovaný inzerát upresniť vybranými parametrami, ako napríklad počet najazdených kilometrov u áut alebo stav, počet izieb a úžitnú plochu u bytov, a mnoho ďalších, stále pribúdajúcich parametrov.

Podanie nového inzerátu

Ako prvé je treba vyplniť názov a popis inzerátu. Ako názov inzerátu je vhodné uvádzať stručný, maximálne 80 znakový výstižný výpis kľúčových slov. Do popisu inzerátu potom môžte napísať detailne všetky potrebné informácie, ktoré by mal záujemca vedieť. Doporučujeme popis o dĺžke aspoň 500 znakov s diakritikou. Neuvádzajte prosím emailovú adresu ani telefónne číslo, na to sú určené ďalšie položky. Názov inzerátu a popis je možné vložiť i v iných jazykových variantách viď obrázok 2 (je však potrebné odkliknúť zelenú *). Pokiaľ sa rozhodnete zmeniť kategóriu, môžte tak urobiť odkazom zmeniť kategóriu v prvej kolónke Kategórie

Cena, platnosť, špecifikácie (parametre)

Ako ďalšie je potrebné vyplniť cenu a platnosť inzerátu. Cenu možno zadať ako číslo alebo vybrať jednu z bližšie špecifikovaných možností. Platnosť inzerátu možno zadať na dobu určitú, alebo neobmedzene. Je na vás, akým spôsobom sa rozdhodnete inzerovať. Pre najlepšie možné cielenie inzercie doporučujeme vyplniť špecifikácie - parametre inzerátu.

Fotografie k inzerátu

Fotografie k novému inzerátu sa pridávajú v administrácii inzerátu, do ktorej budete automaticky presmerovaný buď po vyplnení formulára s novým inzerátom alebo po potvrdení Vašej emailovej adresy odkazom zaslaným v potvrdzujúcej správe po podaní inzerátu. Celkovo je možné priložiť až 20 fotografií k inzerátu, čo je dostatočný počet na to, aby záujemca o inzerát získal prehľad o predmete inzercie.

Úprava a zmazanie inzerátu

Inzerát je možné upraviť alebo zmazať v administrácii inzerátu. Do administrácie sa môžte dostať viacerými spôsobmi:

  1. odkazom pod popisom inzerátu na karte inzerátu
  2. odkazom Moje inzeráty v hlavnom navigačnom menu
  3. prihlásením do administrácie odkazom v pravom hornom rohu stránky

Ako prihlasovací údaj inzerátu použite Vašu emailovú adresu a heslo inzerátu zadané pri jeho podaní. Pokiaľ si neviete spomenúť na heslo, môžte ho získať na stránke straty hesla, kde pri zadaní vašej emailovej adresy Vám na túto adresu príde nové heslo.

Administrácia inzerátov

V administrácii inzerátov, do ktorej sa dostanete zadaním Vášho emailu a hesla k inzerátom, môžte vložiť neobmedzené množstvo inzerátov, avšak nesmú sa opakovať, tzn. zadávať duplicitné inzeráty a každý inzerát musí spĺňať podmienky bazaru.